Pompierul Sandu Găvra, salvator în timpul liber

Un pompier din cadrul ISU Sălaj a fost felicitat public de unitatea din care face parte după ce a salvat viața unei femei, în timpul său liber. Pompierul Sandu Găvra a intervenit la locul unui accident rutier și, fără a sta pe gânduri, a acordat primul ajutor unei persoane rănite, care se afla în sare gravă.

“Duminică după masă, aflat în timpul liber, colegul nostru plt. adj. șef Găvra Sandu-Gabriel a primit un telefon de la un cunoscut care era speriat deoarece fusese implicat într-un eveniment rutier pe raza localității Băbeni.
Aflat în apropiere, acesta nu a mai stat pe gânduri și s-a deplasat de îndată la locul accidentului. Ajuns primul la fața locului, Sandu a evaluat rapid situația și a observat imediat faptul că una dintre cele 3 persoane implicate era semiconștientă și prezenta politraumatisme, o hemoragie la nivelul gurii și o plagă pe partea dreaptă a capului. Femeia a fost asistată medical la fața locului, fiind stabilizată de către colegul nostru care a luat legătura și a oferit informații medicale relevante medicului de pe echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care pornise spre locul solicitării”, spun reprezentanții ISU Sălaj.
Victima a fost transportată la UPU SMURD Zalău.
“Îl felicităm pe colegul nostru pentru modul în care își îndeplinește permanent nobila menire de salvator în folosul comunității!’, a adăugat ISU Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *