septembrie 23, 2023

Pompierul Chereji Cosmin – salvator în drum spre casă!

0

Pompierul sălăjean Chereji Cosmin a devenit înger salvator pentru 4 persoane implicate într-un accident rutier. A fost omul potrivit, la locul potrivit. La întoarcerea dintr-o misiunie, pompierul de la Secția Șimleu Silvaniei a fost martorul unui eveniment rutier. Nu a stat pe gânduri și a acordat imediat primul ajutor.

“Colegul nostru Chereji Cosmin, de la Secția de Pompieri Șimleu Silvaniei, a devenit înger păzitor pentru 4 persoane implicate într-un accident.

Ieri după amiază (duminică, n.red.), la întoarcerea dintr-o misiune, în orasul Șomcuta Mare (județul Maramureș) acesta a observat un autoturism care a lovit un cap de pod și a ieșit în afara părții carosabile.

Cu o experiență de sute de intervenții, colegul nostru a ajutat persoanele să iasă din autoturism, a sunat rapid la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru a cere forțe în sprijin și a acordat primul ajutor medical răniților până la venirea salvatorilor.

Totodată, acesta a deconectat bornele bateriei pentru a evita producerea unui incendiu. În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital cu leziuni ușoare.

Plutonier adjutant Chereji Cosmin, în vârstă de 43 de ani, este pompier militar în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență <Porolissum> al județului Sălaj din anul 2006, ocupând funcția de comandant echipaj și conducător auto”, spun reprezentanții ISU Sălaj, care îl felicită pe colegul lor pentru comportamentul exemplar.

Sursa info și foto: ISU Salaj 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut