ianuarie 29, 2023

Pompierii zalauani au castigat Cupa “24 ianuarie”

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Porolissum” al judetului Salaj a organizat, la finele saptamanii, Cupa “24 Ianuarie” la minifotbal. La competitie au participat echipele I.S.U. Salaj, Detasamentul de Pompieri Zalau, Sectiile de Pompieri Jibou si Simleu Silvaniei, precum si Garda de Interventie nr. 2 Cehu Silvaniei.
Astfel, dupa disputarea partidelor, cu patru victorii din tot atatea meciuri, pe primul loc s-a clasat echipa Detasamentului de Pompieri Zalau, urmata de “selectionata” Sectiei de Pompieri Jibou, cu doua victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere. Echipa Inspectoratului a ocupat locul al treilea. Garda nr. 2 Cehu Silvaniei s-a clasat pe locul al patrulea. Cea mai “cuminte” echipa a turneului a fost cea a Sectiei de Pompieri Simleu Silvaniei, adjudecandu-si trofeul “Fair-Play”.
Premiile individuale au fost castigate de Ioan Benche, Jibou, pentru cel mai bun portar, Nicolae Daroti, Jibou, pentru cel mai bun jucator, iar titlul de golgeter a fost adjudecat de Adrian Dobocan, de la Detasamentul Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut