Pompierii scot autospecialele pentru baie de mulțime. Serie de evenimente în weekend

Săptămâna Protecției Civile se încheie în Sălaj cu două zile în care pompierii expun autospecialele și acordă cursuri de prim-ajutor în spații publice.

Sub deviza ”Împreună mai pregătiți!”, ISU Sălaj invită oamenii, cu mic cu mare, la evenimentele din Zalău, Șimleu Silvaniei și Jibou.

Sâmbătă, 2 martie, evenimentele vor avea loc în parcarea Value Centre, între orele 10.00 și 14.00. Duminică, evenimentele vor avea loc la Șimleu Silvaniei, în Parcul Central, între orele 13.00 și 16.00, iar la Jibou, în zona centrală, același interval orar ca și la Șimleu.

”Pentru a sărbători împlinirea a 91 de ani de existență a Protecției Civile în România, vă invităm cu mic cu mare, să luați parte la o serie de evenimente publice intitulate <Împreună mai pregătiți!>, organizate în weekend de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență <Porolissum> al județului Sălaj.

Dacă dorești să vezi îndeaproape cea mai nouă dotare a pompierilor sălăjeni, autospeciale și echipamente specifice de intervenție, sau să înveți să salvezi o viață prin aplicarea corectă a manevrelor de acordare a primului ajutor de bază, te așteptăm cu drag la sfârșitul acestei săptămâni”, transmit reprezentanții ISU Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *