noiembrie 30, 2022

Pompierii salajeni s-au luat la intrecere la Zalau cu pompierii din judetele vecine

Incepand de miercuri, 26 iulie, si pana azi, 28 iulie, pe Stadionul municipal Zalau si în poligonul de instrucție al pompierilor zalauani, se desfasoara etapa a III-a a fazei regionale interjudetene a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta. In acest an, concursul este organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Porolissum” al judetului Salaj si participa echipele inspectoratelor pentru situatii de urgenta ale judetelor Cluj, Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Maramures si Salaj. 

Câstigatorii acestei etape se vor califica în finala nationala a concursului si vor fi alesi în urma timpilor pe care îi vor obtine la cele patru probe de “foc”, care compun competitia: “Pista cu obstacole pe 100 metri”, “Stafeta 4 x 100 metri”, “Scara de fereastra”, si “Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa”, fiecare dintre acestea presupunând multa pricepere, antrenament, viteza de reactie si nu în ultimul rând multa îndemânare. Desfasurarea competitiei va fi asigurata de o brigada de arbitri formata din personal din cadrul I.S.U. Salaj, coordonata de un arbitru general desemnat din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *