septembrie 23, 2023

Pompierii sălăjeni, la etapa națională a concursului „Cel mai puternic pompier”

0

În acest an, etapa națională a concursului „Cel mai puternic pompier” s-a desfășurat la Brașov, în perioada 4-5 iulie, iar la start au fost înscriși peste 100 de salvatori din 26 de județe ale țării.

În cadrul acestui concurs, pompierii au avut de parcurs probe dificile, în care calitățile motrice s-au îmbinat cu deprinderile utilitar-aplicative specifice intervențiilor în situații de urgență.

Lotul sălăjenilor a fost format din plutonier adjutant Șandor Marius Ovidiu, plutonier major Mihaly Zsolt, sergent major Niculaș Gabriel și soldat Chende Ionuț.

La echipe, pompierii sălăjeni s-au clasat la mijlocul clasamentului, pe un onorabil loc zece.

“Felicitări colegilor noștri și tuturor pompierilor participanți!”, transmite ISU Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut