Pompierii sălăjeni, în cursă pentru titlul de “Cel mai puternic pompier”

Pompierii sălăjeni participă în această perioadă la Concursul “Cel mai puternic pompier” – faza națională. Competiția se desfășoară la Brașov, în 22 și 23 iunie, și reunește peste 100 de salvatori din 26 de județe.

Un echipaj format din plt. adj. Noje Marius Alin, plt. adj. Mihaly Zsolt, sg. maj. Niculaș Gabriel Cristinel și plt. maj. Șandor Marius reprezintă ISU SMURD Sălaj la această competiție sportivă care îmbină calitățile motrice și deprinderile utilitar-aplicative specifice intervențiilor în situații de urgență.

Miercuri, în prima zi a concursului ” Cel mai puternic pompier”, “fiecare dintre salvatori a luptat cu ambiție și determinare, pentru a scoate un timp cât mai bun”, precizează reprezentanții ISU Sălaj.

La finalul întrecerii, eforturile depuse de concurenţi vor fi răsplătite cu premii ce vor consta în medalii, diplome, bani, accesorii și echipamente de protecție pentru pompieri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut