Pompierii sălăjeni, în cursă pentru titlul de “Cel mai puternic pompier”

0
192

Pompierii sălăjeni participă în această perioadă la Concursul “Cel mai puternic pompier” – faza națională. Competiția se desfășoară la Brașov, în 22 și 23 iunie, și reunește peste 100 de salvatori din 26 de județe.

Un echipaj format din plt. adj. Noje Marius Alin, plt. adj. Mihaly Zsolt, sg. maj. Niculaș Gabriel Cristinel și plt. maj. Șandor Marius reprezintă ISU SMURD Sălaj la această competiție sportivă care îmbină calitățile motrice și deprinderile utilitar-aplicative specifice intervențiilor în situații de urgență.

Miercuri, în prima zi a concursului ” Cel mai puternic pompier”, “fiecare dintre salvatori a luptat cu ambiție și determinare, pentru a scoate un timp cât mai bun”, precizează reprezentanții ISU Sălaj.

La finalul întrecerii, eforturile depuse de concurenţi vor fi răsplătite cu premii ce vor consta în medalii, diplome, bani, accesorii și echipamente de protecție pentru pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.