ianuarie 29, 2023

Pompierii au mers pe jos pentru a stinge un incendiu

“Detasamentul de pompieri Zalau, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) “Porolissum” al judetului Salaj, a intervenit in jurul orei 9,30 pentru a stinge incendiul izbucnit la anexele gospodariei lui V. Ioan, din localitatea Stana (sat ce apartine de municipiul Zalau)”, a precizat purtatorul de cuvant al ISU, slt. Lucian Jacodi. Din nefericire, interventia pompierilor a fost ingreunata atat de drumul inaccesibil – echipajele fiind nevoite sa se deplaseze pe jos aproximativ 1,5 km – cat si de lipsa unei retele de apa.
Potrivit slt. Jacodi, cauza probabila de incendiu a fost un scurtcircuit rezultat in urma unor improvizatii la instalatia electrica.
In urma incendiului nu au rezultat victime, dar flacarile au mistuit acoperisul anexelor gospodaresti pe o suprafata de circa 100 de metri patrati.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut