Polițiștii zălăuani au dat aproape 250 de amenzi în 5 ore

1
3251

Acțiune în forță a polițiștilor zălăuani, are au ieșit marți în teren cu efective sporite și au dat amenzi cu nemiluita. În cinci ore, au aplicat 246 de sancțiuni contravenționale.

Poliţiştii de la structurile de ordine publică, rutieră şi structura de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău și a Secției 1 Poliție Rurală Zalău au acționat în intervalul orar 07:30-13:00, obiectivul acțiunii fiind, potrivit IPJ Sălaj, „asigurarea climatului de siguranță civică, ordinii și liniștii publice, siguranţa traficului rutier, prevenirea faptelor antisociale, dar şi prevenirea răspândirii noului virus”.

Din cele 246 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 205 au fost la regimul circulaţiei rutiere, 23 pentru nepurtarea măștii de protecție, iar diferenţa au reprezentat-o alte abateri.

La regimul circulației rutiere, sancțiuniile contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză, traversarea neregulamentară a pietonilor, oprirea sau staționarea neregulamentară, dar și pentru anvelope neconforme.

Pe lângă sancţiunile aplicate, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere, au retras șase certificate de înmatriculare și au ridicat două plăcuțe de înmatriculare.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au identificat persoanele bănuite că au comis infracțiunile în 13 dosare penale, rămase inițial cu autori necunoscuți, și au pus în executare 11 mandate de aducere.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmerie Județean Sălaj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.