septembrie 30, 2022

Politistii si militarii pot folosi banii de chirie pentru plata ratei la casa

Actul normativ prin care politistii si militarii pot folosi banii de chirie pentru plata ratei la casa a fost publicat ieri, joi 6 decembrie, în Monitorul Oficial, anunta Ministerul Afacerilor Interne.
Politistii si militarii care primesc compensatie lunara pentru chirie vor putea folosi aceasta suma de bani pentru a-si achita rata sau o fractiune de rata pentru achizitionarea unei locuinte cu credit ipotecar sau imobiliar.
“Mentionam ca, pâna în acest moment, pentru a putea beneficia de compensatie pentru chirie, una dintre conditii era aceea ca politistul / militarul sa nu fi detinut locuinta proprietate personala în localitatea în care îsi desfasoara activitatea. Astfel, în locul contractului de închiriere va fi prezentat un contract de vânzare-cumparare cu plata în rate a unei locuinte”, anunta Ministerul Afacerilor Interne.
Actul normativ publicat ieri în Monitorul Oficial prevede, de asemenea, ca aceasta compensatie pentru achitarea ratei sau a unei fractiuni din aceasta se acorda pentru o singura locuinta achizitionata pe timpul carierei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.