octombrie 3, 2022

Polițiștii și jandarmii, misiune anti-furt de produse agricole în Surduc și Dragu

În doar trei zile, între 31 august și 2 septembrie, polițiști de ordine publică, protecția animalelor și rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în Surduc.

Acțiunea comună a fost desfășurată pentru a preveni și pentru a combate faptele antisociale de orice natură și pentru a menține ordinea și liniștea cetățenilor comunei Surduc.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor a dispus și ridicarea și plasarea în adăpost a unui cal, lăsat nesupravegheat pe drumurile publice.

”Efectivele angrenate în activități au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, care au fost în diferite domenii, respectiv la regimul rutier, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare, dar și la Legea nr.205/2004 privind protecția animalelor. Valoarea totală a scancțiunilor aplicate a fost de aproape 10.000 de lei. În această toamnă, ca în fiecare an, polițiștii și jandarmii sălăjeni acționează cu efective mărite în mediul rural, pentru a preveni furturile de produse agricole și pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică în rândul comunităților rurale”, informează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, în perioada 6-8 septembrie, polițiștii și jandarmii sălăjeni acționează cu efective mărite în zona de competență a Secției 5 Poliție Rurală Hida, în special în comuna Dragu.

”Acțiunile noastre au ca scop prevenirea faptelor antisociale și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică. Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte legislația în vigoare, drepturile și libertățile semenilor lor, dar și propritetatea publică sau privată”, spun polițiștii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.