februarie 5, 2023

Polițiștii sălăjeni și-au mărit echipa

Joi, 15 decembrie, cei 11 candidați care au promovat concursul de încadrare din sursă externă pentru funcțiile de ajutor șef de post în mai multe comune sălăjene au depus jurământul de credință în fața șefului unității. De asemenea, acestora le-a fost acordat gradul profesional corespunzător.

Concursul pentru posturile de ajutor de șef de post s-a desfășurat în perioada 13 septembrie-23 octombrie, iar primii 11 candidați care au obținut cele mai mari note la evaluarea teoretică, în ordine descrescătoare, au fost evaluați psihologic și medical, fiind cu toții declarați „apt”.

În total, s-au înscris la concurs 209 candidați, dar cei mai mulți dintre ei nu au reușit să treacă de proba eliminatorie privind evaluarea performanțelor fizice.

Cei 11 polițiști își vor desfășura activitatea profesională în mediul rural, în cadrul posturilor de poliție din Fildu de Jos, Letca, Poiana Blenchii, Zalha, Dragu, Cizer, Sâg, Halmășd, Plopiș, Chieșd și Măeriște.

“Conducerea unității îi felicită pentru reușită, le urează bun venit în echipă și mult succes în carieră!”, e mesajul transmis de IPJ Sălaj pentru noii colegi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut