Polițiștii sălăjeni s-au întrecut în sporturi, de Ziua Poliției

Tradiționalele competiții sportive organizate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, cu ocazia Zilei Poliției Române, au debutat și anul acesta cu cele de minifotbal, volei, conducere auto în regim prioritar și tenis de masă.

În cadrul competiției de minifotbal, locul I a fost ocupat de echipa Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, urmată pe locul al II-lea de echipa Poliției Orașului Jibou, iar locul al III-lea a fost atribuit echipei Inspectoraului de Poliție Județean Sălaj.

Cei mai buni dintre participanții la tenis de masă au fost agent șef adjunct Mircea Gaidoș din cadrul Poliției Municipiului Zalău, agent șef principal Buta Ciprian și agent principal Milaș Andrei, ambii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În competiția de volei, care a fost una interinstituțională, s-au înscris trei echipe: echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, care s-a clasat pe locul I, cea a Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, ocupantă a locului al II-lea, și echipa Michelin Zalău, care s-a clasat pe locul al III-lea.

Finaliștii concursului de conducere auto în regim prioritar sunt: locul I – agent șef adjunct Toma Aurelian din cadrul Poliției Municipiului Zalău, locul al II-lea – agent principal Benea Răzvan din cadrul Serviciului Logistic și locul al III-lea – agent principal Oprea Florin de la Postul de Poliție Bocșa

”Deși jocurile au fost amicale, luptele au fost strânse atât între iubitorii fotbalului care au încercat să dea cât mai multe goluri, cât și între pasionații de tenis de masă sau volei care au servit cu rapiditatea mingea peste fileu, cu determinarea de a fi cei mai buni. În poliție la fel ca în sport, corectitudinea și perseverența sunt trăsături importante, dar la fel de importante sunt spiritul de echipă și camaraderia, de care colegii noștri nu au uitat, la final toți participanții strângându-și mâna”, au transmis reprezentanții IJP Sălaj.

Finaliștii au primit premii constând în diplome și cupe, oferite de Asociația Sportivă „Dinamo” Zalău.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *