decembrie 3, 2022

Politistii salajeni permanent in serviciul comunitatii

Politistii salajeni au intervenit, pe parcursul a trei zile, la peste 50 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au constatat 26 de infractiuni si au aplicat aproape 300 de sanctiuni contraventionale.

rn

In perioada 30 noiembrie-2 decembrie 2019, politistii salajeni au desfasurat trei actiuni pentru prevenirea faptelor antisociale, mentinerea ordinii si sigurantei publice si prevenirea accidentelor de circulatie.

rn

Politistii au intervenit la 51 de evenimente, dintre care 49 au fost sesizate prin apelul de urgenta 112.

rn

In urma activitatilor, au fost constatate 26 de infractiuni, din care cinci la regimul circulatiei rutiere (conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si conducere cu autoturismul neinmatriculat), cinci contra patrimoniului (furturi), iar diferenta o constituie alte fapte.

rn

Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 272 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 68000 de lei.

rn

De asemenea, in cadrul actiunilor organizate, politistii au retinut 16 premise de conducere si au retras patru certificate de inmatriculare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *