Politistii salajeni informeaza elevii de Ziua Politiei, dar nu le arata si problemele cu care se confrunta

Politistii salajeni informeaza elevii  de Ziua Politiei, dar nu le arata  si problemele cu care se confrunta

Politistii zalauani au desfasurat miercuri si joi o serie de activitati cu prilejul Zilei Politiei Române, în care i-au angrenat pe elevi de la mai multe scoli pentru a-i informa despre pericolele din societate. Este vorba de 120 de elevi de la Liceul de Arta "Ioan Sima" Zalau si de elevi din clasele V – VIII de la Scoala Gimnaziala "Iuliu Maniu" Zalau. Sirul activitatilor continua si azi, 16 martie, cand politistii Compartimentului de Proximitate din cadrul Biroul de Ordine pentru Mediul Urban vor fi alaturi de elevii Scolii Gimnaziale "Corneliu Coposu" Zalau, iar elevii vor participa la concursul "Politist junior", câstigatorii urmand sa fie premiati cu diplome si insigne.

rn

Politistii jibouani au fost si ei alaturi de elevii din cadrul Liceului Tehnologic "Octavian Goga" Jibou, unde, pe lânga temele cu specific rutier, le-au prezentat câteva din dotarile Politiei. Iar la finalul activitatii, politistii de la Serviciul pentru Actiuni Speciale au executat un exercitiu demonstrativ.

rn

Dotarea Politiei este… bolnava

rn

Ce nu se vede insa la manifestarile de Ziua Politiei sunt dificultatile cu care se confrunta cei care trebuie sa dea dovada de operativitate in asigurarea sigurantei cetatenilor.
O fotografie postata pe facebook tocmai a surprins langa Primaria Zalau, pe strada Crasnei, cum o dubita a Politiei tracta pe o platforma un Logan vechi inscriptionat "Politia". Postarea a atras repede atentia internautilor, care nu s-au abtinut sa nu ia in deradere dotarea Politiei, de care se face raspunzatoare Ministerul de Interne, condus acum de Carmen Dan. Sa amintim si ca sindicatele din Politie pregatesc proteste pentru saptamana viitoare din cauza nemultumirilor salariale.
Am intrebat IPJ Salaj care este situatia parcului auto, dar pentru ca nu ni s-a raspuins pe parcursul zilei de ieri informatiile le vom publica imediat ce le vom primi.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *