octombrie 4, 2022

Politistii salajeni de la rutiera s-au dotat cu radar tip „pistol”

Atentie, se trage… pe dreapta, inclusiv din masini neinscriptionate ale Politiei

rn

Inspectoratul de Politie Judetean Salaj a fost dotat cu aparat radar tip „pistol” pentru detectarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.
Aparatul stocheaza pe cardul de memorie înregistrari video ce pot cuprinde marca masinii, placuta de înmatriculare si chiar trasaturile faciale ale conducatorului auto, spune IPJ Salaj.
De asemenea, aparatul poate fi folosit atât pe timp de ploaie cât si pe timp de noapte, nu poate fi detectat cu detectorul radar din autovehiculele conducatorilor auto si actioneaza pe o raza de aproximativ 1.200 de metri.
Politia atrage atentia soferilor ca cei care nu respecta regimul legal de viteza pot fi opriti pentru a fi sanctionati de politistii cu atributii pe linie rutiera, care pot actiona cu echipaje inscriptionate sau neinscriptionate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.