noiembrie 26, 2022

Politistii salajeni au prins 11 persoane care detineau arme letale fara drept

Politia salajeana a desfasurat in perioada ianuarie – mai activitati în cadrul actiunilor declansate la nivel national cu un accent deosebit pe respectarea legalitatii detinerii si utilizarii armelor, munitiilor. “n Salaj, lucratorii Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase au constatat 36 de infractiuni, fiind indisponibilizate, în vederea confiscarii, 14 arme letale, sase neletale, 311 bucati munitie, 35,4 kg substante periculoase toxice, precum si aproximativ doua kilograme de materiale pirotehnice. 

Printre principalele infractiuni constatate de politisti sunt infractiuni de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, respectiv detinerea si port ilegal de arme. Cele 14 arme letale au fost confiscate de la 11 persoane, iar cele sase arme neletale au fost confiscate de la patru persoane. Cele 36 de infractiuni fac obiectul a 32 de dosare penale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *