ianuarie 27, 2023

Polițiștii sălăjeni au gătit pentru persoanele nevoiașe

Adriana Ilieș, Voichița Crăciun, Valentina Hideg, Buda Crivoiu Nicu, Jecan Adrian, Sorin Ardelean, sunt polițiști sălăjeni care au gătit sâmbătă și au împărțit 120 de porții de mâncare pentru familii nevoiașe.

Polițiștii s-au alăturat din nou proiectului ”O masa caldă”, prin care copii, adulți, vârstnici primesc gratuit hrană caldă, desert și apă, prin efortul financiar, material și, evident, prin munca la bucătărie, al tuturor celor care vor să aducă un zâmbet pe chip și bucurie în suflet nevoiașilor din Zalău.

”Zalău, 16.10.2021. O zi frumoasă de toamnă. Ziua a fost făcută mai frumoasă de către polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj pentru 120 de persoane nevoiașe. 120 de porții de ciorbă de legume, 120 de porții de orez cu pulpe de pui la cuptor și salată, dulciuri, apă, au fost gătite și distribuite de către inimoșii polițiști. Vă mulțumim! Nu e prima dată și ne-au promis că nu e ultima dată”, arată inițiatorii proiectului pe pagina de Facebook.

”Oricine poate beneficia de o masă caldă. Nu privim la etnia, vârsta, condiția materială sau la îmbrăcămintea celor care vin să primească mâncare. Hrana este o nevoie de bază și cei care vin la cantinele noastre chiar au nevoie de ea. Printre cei care primesc o masă caldă sunt copii din familii cu dificultăți financiare, oameni fără adăpost, oameni care se află la limita sărăciei”, spun organizatorii proiectului umanitar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut