Politistii salajeni au confiscat lemn de peste o jumatate de milion de lei de la o firma din judet

Politistii salajeni de la Ordine Publica, impreuna cu reprezentantii Garzii Forestiere Salaj, au dat zilele trecute peste ilegalitati serioase la o firma din domeniul silvic, care a fost amendata cu 25.000 de lei si i s-au confiscat 800 de metri cubi de lemn, in valoare de peste o jumatate de milion de lei, comunica Politia.

rn

Controalele au avut loc in perioada 14 – 18 februarie, la o societate comerciala din Salaj, cu domeniu de activitate comercializare materiale de constructie si cherestea.
Din verificarile facute de politisti a reiesit ca administratorul firmei a comercializat cherestea, in perioada 1 noiembrie 2018 – 18 februarie 2019, fara a indeplini conditiile legale.
Au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 25.000 de lei, la Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.
De asemenea, s-a dispus confiscarea valorica a 829,77 metri cubi de masa lemnoasa, in valoare de 530.225 de lei, conform articolului 22, punctul 6, din Legea 171/2010.
“n cazul aplicarii sanctiunii confiscarii, pentru materialele lemnoase care nu se gasesc sau care nu pot fi identificate, contravenientul este obligat la plata contravalorii lor in lei in termenul legal, in numerar sau prin virament, in contul indicat in procesul verbal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut