decembrie 9, 2022

Politistii nu dau de urma talharilor mascati care au jefuit saptamana trecuta un local din Sarmasag

Inspectoratul General al Politiei Române s-a interesat si au avut loc discutii cu cei din IPJ Salaj legat de jaful din Sarmasag cu atacatorii mascati si inarmati cu cutite, care sunt de negasit la aproape o saptamana de la fapta lor.
Biroul de Presa al IPJ Salaj ne-a comunicat ieri ca discutiile au fost purtate intre structurile de profil din IGPR si IPJ Salaj, legat de stadiul anchetei, ancheta care este condusa de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Simleu Silvaniei.
Politia a fost anuntata inainte de ivirea zorilor zilei de vineri, 11 august, in jurul orei 4.00, ca trei persoane cu fetele acoperite cu masti au intrat in barul unde lucrau, le-au amenintat cu cutite si le-au luat 1.500 de lei si trei telefoane mobile, dupa care s-au facut nevazuti. stop_coloana
Biroul de Presa al IPJ Salaj ne-a comunicat ca cei trei, sub amenintare, dar fara a agresa fizic persoanele aflate în locul mentionat, au sustras 1.500 de lei, trei telefoane mobile si trei doze de energizant. Suma sustrasa provenea din încasari, iar telefoanele mobile apartineau celor doua persoane care se aflau în local (o angajata a localului si o femeie din localitate). 

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *