Polițiștii le-au stricat iar cheful

0
1727

Două petreceri de majorat la care au participat aproape 200 de persoane, organizate în localuri din Zalău și Crișeni, au fost întrerupte de polițiști. Petrecăreții au fost trimiși acasă, iar organizatorii evenimentelor au fost sancționați.

Vineri, 14 ianuarie, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un local din comuna Crișeni se desfășoară un eveniment privat.

Într-o sală de evenimente avea loc un majorat la care participau peste 70 de persoane.

Față de organizatorul evenimentului, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 3.000 lei, conform Legii 55/2020.

O faptă similară a fost constatată, tot vineri, și de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul poliției municipale.

Într-un local din Zalău se desfășura alt majorat, cu peste 100 de invitați.

Și în acest caz a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei.

Reamintim că în această perioadă evenimentele private sunt interzise.

Și weekendul trecut polițiștii au „stricat” două majorate, desfășurate într-un local din Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.