Politistii din cadrul a patru sectii de politie in actiune pentru siguranta cetatenilor

Politistii din cadrul Sectiilor de Politie 2, 3, 4 si 5 au continuat activitatile pentru prevenirea faptelor antisociale, mentinerea ordinii publice, dar si pentru identificarea persoanelor care nu respecta prevederile Ordonantelor Militare. 100 de sanctiuni au fost aplicate.

rn

In perioada 9-10 mai, politistii din cadrul Sectiilor de Politie Sanmihaiu Almasului, Jibou, Ileanda si Hida au continuat activitatile pentru siguranta cetatenilor, pentru identificarea persoanelor care nu respecta prevederile Ordonantelor Militare, dar si pentru a combate ilegalitatile de orice fel.

rn

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 100 de sanctiuni contraventionale, din care 43 la Legea 61/1991, 53 la regimul circulatiei rutiere, o sanctiune la Legea 171/2010, iar diferenta la alte acte normative.
Valoarea totala a sanctiunilor se ridica la suma de 55275 lei.

rn

De asemenea, in perioada de referinta, politistii au mai constatat cinci infractiuni, din care o infractiune a fost regimul circulatiei rutiere si patru de natura judiciara. Totodata, au fost retinute cinci permise de conducere, au fost retrase doua certificate de inmatriculare, fiind confiscata si cantitatea de trei metri cubi masa lemnoasa. La activitati au participat si politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, dar si jandarmi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *