Politistii au prins doi adolescenti, banuiti de furtul unei masini


Doi adolescenti, banuiti de comiterea unui furt au fost prinsi de politisti. Prejudiciul a fost recuperat.
La data de 26 iulie, ora 1.15, Politia a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 de catre un barbat de, în vârsta de 71 de ani, din judetul Maramures, despre faptul ca persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personala, care se afla parcat în curtea unui imobil din comuna Napradea. La momentul comiterii faptei masina era închisa, dar neasigurata, cheile se aflau în portiera.

Verificarile efectuate de politisti au dus în scurt timp la identificarea persoanelor banuite de comiterea faptei. Acestea au fost identificate de politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica, pe bulevardul Mihai Viteazul, chiar lânga autoturismul furat. Este vorba de doi adolescenti de 13, respectiv 15 ani. Alaturi de acestia se mai aflau alti trei adolescenti cu vârste cuprinse între 16 si 17 ani, toti din comuna Napradea. Din cercetari a reiesit ca toti cinci au condus pe rând masina din comuna Napradea si pâna în Zalau.

Politistii au întocmit dosar penal si continua cercetarile pentru furt calificat, conducere fara permis, dar si pentru administrarea întregului probatoriu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *