noiembrie 30, 2022

Politistii au confiscat aproape 500 de cutii cu articole pirotehnice de la doi adolescenti de 16 ani

Politisti din cadrul Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase au prins in flagrant, joi, 5 decembrie a.c., doi adolescenti de 16 ani, unul din comuna Cizer si unul din comuna Horoatu Crasnei, imediat dupa ce au ridicat de la o societate comerciala de curierat 481 de cutii cu articole pirotehnice.

rn

Intreaga cantitate a fost ridicata in vederea confiscarii, iar politistii continua cercetarile pentru infractiunea de operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept, fapta prevazuta de articolul 37, din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *