septembrie 30, 2022

Polițiști în misiune specială pentru două familii din Zalău

Două familii din Zalău au primit vizita polițiștilor. Nu pentru a fi luați la întrebări sau sancționați, ci cu un scop nobil.

Polițiști de la Ordine Publică au avut o misiune specială, aceea de a aduce puțină bucurie în suflet unor copii orfani de tată și unei alte familii cu care soarta a fost mai puțin darnică. Pe lângă bunurile oferite menite să le facă traiul mai bun, polițiștii le-au oferit și câteva sfaturi preventive.

”Polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au mobilizat astăzi și au organizat o misiune specială care a avut drept scop oferirea de daruri celor mici și familiilor nevoiașe. Cu această ocazie, polițiștii le-au adresat și recomandări preventive, pentru a nu deveni victimele unor infracțiuni. Este vorba despre două familii din municipiul Zalău, în cazul unei familii, tatăl copiilor fiind decedat”, informează Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.