Polițist la serviciu, erou în timpul liber

0
806

Un polițist zălăuan a donat sânge pentru a 22 oară, în semn de solidaritate cu persoanele aflate într-o situaţie medicală dificilă.

Dorin Pop, ofițer la Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Sălaj încă din 1995, este donator de sânge de peste 9 ani, iar în această perioadă de pandemie, pentru a veni în sprijinul celor cu forme grave de Covid, a donat şi plasmă de cinci ori.

Poliţistul care s-a prezentat din nou joi, 1 iulie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj are 47 de ani, îşi doreşte să fie sănătos că să își poată ajuta semenii în continuare, să ofere o şansă la viaţă celor care au nevoie de sânge.

Poliţiştii sălăjeni donează sânge periodic, însă colegul lor e, fără îndoială, deținătorul recordului.

Îl felicităm și sperăm ca exemplul său să fie urmat de cât mai multă lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.