Polițist la serviciu, erou în timpul liber

Un polițist zălăuan a donat sânge pentru a 22 oară, în semn de solidaritate cu persoanele aflate într-o situaţie medicală dificilă.

Dorin Pop, ofițer la Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Sălaj încă din 1995, este donator de sânge de peste 9 ani, iar în această perioadă de pandemie, pentru a veni în sprijinul celor cu forme grave de Covid, a donat şi plasmă de cinci ori.

Poliţistul care s-a prezentat din nou joi, 1 iulie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj are 47 de ani, îşi doreşte să fie sănătos că să își poată ajuta semenii în continuare, să ofere o şansă la viaţă celor care au nevoie de sânge.

Poliţiştii sălăjeni donează sânge periodic, însă colegul lor e, fără îndoială, deținătorul recordului.

Îl felicităm și sperăm ca exemplul său să fie urmat de cât mai multă lume.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.