octombrie 7, 2022

Politico, publicatia ce tine agenda UE, spune ca USR si PLUS pot obtine sase locuri in Parlamentul European

Cele doua formatiuni sunt vazute la Bruxelles ca fiind "cruciatii anticoruptie ai Romaniei"

rn

Intr-un articol intitulat "Noii jucatori politici ai Europei, novici de urmarit la marile alegeri UE", publicatia Politico – jurnalul care tine agenda Uniunii Europene, noteaza ca USR si PLUS au sanse mari de reusita la europarlamentarele din luna mai.
Publicatia Politico a facut inventarul partidelor noi din tarile europene, despre care scrie ca "ar merita urmarite" la alegeri, iar partidele USR si PLUS sunt considerati cruciatii anticoruptie ai Romaniei.
Prestigioasa publicatie scrie ca cele doua noi partide sunt in discutii pentru o candidatura comuna cu un program anticoruptie la alegerile din mai.
PLUS, partidul fostului premier Dacian Ciolos, si-a selectat deja 43 de candidati pentru Parlamentul European (pentru cele 33 de locuri ale Romaniei). Uniunea Salvati Romania este al treilea ca marime din Parlamentul Romaniei, iar USR si PLUS, luate la un loc, sunt cotate de Politico cu sanse de a obtine 18 la suta din voturi, adica sase locuri in Parlaemntul European.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.