octombrie 3, 2022

Politia salajeana a primit opt masini Dacia Logan nou-noute

Inspectoratului de Politie Judetean Salaj a anuntat ieri ca i-au intrat in dotare opt masini noi.

rn

Cele opt autospeciale Dacia Logan sunt inscriptionate, au rampe de semnalizare acustice si optice si vor fi utilizate de structurile de ordine publica si rutiera. Sapte vor fi repartizate la posturile de politie Balan, Buciumi, Crasna, Letca, Nusfalau, Sarmasag si Somes Odorhei si o autospeciala la structura rutiera.
Toate autospecialele au fost achizitionate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Politiei Române, în urma procedurilor de achizitie publica, precizeaza IPJ Salaj.

rn

Masina postului de politie din Letca
s-a facut praf saptamana trecuta

rn

De amintit in acest context ca autospeciala postului de politie din Letca tocmai a fost compromisa in accidentul de la sfarsitul saptamanii trecute, vineri 15 iunie, cand seful de post, Vasile Danut Bene, in varsta de 48 de ani, a fost protagonistul unui grav accident, la ora 8.44, in timp ce conducea masina Politiei. Omul legii a pierdut controlul volanului intr-o curba la iesire din localitatea Ciocmani si s-a rasturnat cu masina ’n afara partii carosabile, pe Drumul National 1H. Masina s-a oprit pe camp, la o distanta de aproximativ 20 de metri de sosea, dupa ce s-a dat peste cap de mai multe ori. Autospeciala a fost puternic avariata, iar politistul a fost transportat in stare foarte grava la spital.

rn

Masinile ponosite ale politiei
ajunsesera de pomina

rn

Noile masini pentru IPJ Salaj sunt mai mult decat binevenite. Imaginea politiei avea deja de suferit din cauza lipsurilor. Cetatenii au observat cu ochiul liber problemele parcului auto al politiei. O fotografie a fost postata recent pe facebook cu o masina ponosita a politiei tractata in centrul Zalaului de o dubita. Postarea a atras repede atentia internautilor, care nu s-au abtinut sa nu ia in deradere dotarea Politiei.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.