noiembrie 30, 2022

Politia promite sarbatori fara infractori si prostituate

Seful Serviciului Circulatie din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Salaj, Vasile Sabau, a prezentat la Colegiul prefectural de vineri o informare privind masurile propuse in vederea pregatirii sarbatorilor de iarna. Din multele masuri am retinut efectuarea de controale in pietele de pe raza judetului, la agenti economici, pentru a preveni comercializarea ilegala de petarde, pocnitori, artificii etc. 

Pe timpul sarbatorilor Craciunului si Anului Nou, agentii de politie isi vor intesifica patrularile, in special in mediul urban, in scopul prevenirii comiterii de infractiuni. Patrularile se vor intensifica si in gari, pe trenurile de calatori, in locurile si mediile cu potential criminogen, in scopul identificarii si prinderii persoanelor urmarite, a infractorilor voiajori, prostituate, proxeneti etc.
In privinta circulatiei rutiere se vor verifica cu prioritate drumurile aflate stop_coloana in lucru, cu curbe periculoase, acostamente neconsolidate, partea casrosabila excesiv degradata si alte locuri potential generatoare de evenimente rutiere.
Se vor urmari si taierile ilegale de brazi si comercializarea acestora fara acte corespunzatoare.
Jandarmii au promis si ei actiuni de combatere a fenomenelor cu impact stradal: cersetoria, consumul de droguri, prostitutia si proxenetismul, acostarile de persoane, furturile, inselaciunile etc.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *