decembrie 9, 2022

Politia Locala Zalau va consuma 750 de litri de carburant in fiecare luna pentru patrulare

Consiliu Local Zalau dezbate joi, 27 iulie, si un proiect de hotarare prin care Politia Locala Zalau cere sa-i fie aprobat combustibilul necesar pentru noul autoturism Dacia Logan Ambiace din dotare, achizitionat anul aceasta.

Seful Politiei Locale, Horvat Calin, cere Consiliului Local Zalau 250 de litri de combustibil pe luna, necesar pentru activitatea de ordine publica, scop in care va fi folosit noul autoturism. “n adresa inaintata catre Primaria Zalau, seful Politiei Locale Zalau spune ca Dacia Logan Ambiace, cu un motor de 75 de cai putere, consuma in medie 6,6 litri la suta de kilomentri. Calin Horvat explica faptul ca Loganul realizeaza activitatea de patrulare pe doua schimburi a cate 12 ore si parcurge 130 de kilometri pe zi.
Autoturismul SJ 09 PMZ, folosit pentru ordine publica are aprobat pentru consumul de carburant 200 de litri pe luna, iar autospeciala SJ 01 PLZ, folosit de Serviciul Rutier al politei Locale are aprobat pentru consumul de carburant 400 de litri pe luna. Daca se adauga si cei 250 de litri de pe noul Logan Ambiance, Politia Locala consuma 750 de litri de combustibil pe luna.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *