Politia Locala a primit sarcini sa scape Zalaul de carutasi, de scandalagii, de cersetori si de masini abandonate

Au fost nominalizate patru strazi pe care intra carutele in zona centrala si sase strazi pe care se petrec cele mai multe scandaluri

rn

Primaria Zalau pune la cale masuri pentru un oras mai civilizat. Saptamana aceasta, mai exact marti, 5 iunie, la ora 9:30, în sala "Avram Iancu" din Primaria Zalau, a avut loc o întâlnire între angajatii Politiei Locale si conducerea Primariei. Au participat primarul Ionel Ciunt si cei doi viceprimari, Teodor Balajel si Nicolae Fazakas, si seful Politiei Locale Zalau, Calin Horvath. S-a stabilit un plan pentru linistea si ordinea publica in municipiu.
S-au dispus masuri pentru limitarea accesului vehiculelor cu tractiune animala în oras, în special dinspre zonele Str. Porolissum, cartier Dumbrava, Str. Andrei Muresanu, Str. Mihai Eminescu.
Au fost discutate si masuri pentru respectarea normelor de ordine si liniste publica în zonele în care sunt încalcari frecvente ale acestor norme (Str. Mihai Eminescu, Str. George Cosbuc, Str. Parului, bl. C3 – Str. Dumbrava, bl. C10-12 – Aleea Nazuintei, bl.T1 – Str. Pacii).
Politia Locala va trebui sa identifice proprietarii de autovehicule abandonate pe domeniul public, în vederea atentionarii acestora si gasirea unei solutii pentru eliberarea domeniului public.
Reducerea fenomenului cersetoriei a fost de asemenea un punct atins la discutii.
La final, primarul Ionel Ciunt a stabilit o noua întâlnire în jurul datei de 15 iulie, pentru evaluarea modului de realizare a masurilor dispuse.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *