“Politia in alerta”

Peste 130 de politisti salajeni au fost angrenati, in week-endul ce tocmai a trecut, in mai multe actiuni ce au vizat diminuarea fenomenului infractional, cresterea autoritatii politiei si asigurarea respectarii legii.
Au fost constatate 23 de infractiuni, din care 4 economico-financiare, 15 judiciare si 4 de alta natura si au fost cercetate 16 persoane, aplicandu-se 251 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 25.000 lei (250 de milioane in lei vechi).
Au furat “pe rupte”
In acestei campanii, denumita generic “Politia in alerta!”, politistii salajeni au reusit sa depisteze si sa ancheteze doi barbati care se fac vinovati de mai multe furturi pe raza judetelor Salaj si Cluj.
Astfel, serviciul de ordine publica din cadrul inspectoratului a organizat vineri, 13 februarie, impreuna cu politistii de la posturile comunale Balan, Hida si Dragu, o actiune in cateva localitati din aceste comune, pentru prevenirea furturilor din locuinte si societati comerciale si a faptelor cu violenta. “In baza bunei comunicari cu politistii de la Sectia 2 din Cluj-Napoca, care cercetau doi tineri pentru mai multe furturi comise pe raza municipiului, oamenii legii de la postul comunal Balan au aflat ca cei doi “au trecut” si pe la cateva magazine din comuna, pe care le-au spart”, a declarat Tincuta Dumuta.
G. Romeo, de 18 ani, din Cluj-Napoca, si C. Victor, de 20 ani, din Vatra Dornei, au fost adusi de la Cluj si audiati, acestia recunoscand alte furturi prin efractie din magazine si societati comerciale amplasate in comunele Creaca, Hereclean si Zalau. Tinerii intrau, prin taierea lacatelor de la usile de acces in magazine si luau produse alimentare, tigari si bauturi alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *