noiembrie 26, 2022

Poliția Economică în acțiune. Angajata unei firme, cercetată pentru înșelăciune, delapidare și fals

O femeie de 56 de ani, din Zalău, este cercetată penal după ce ar fi întocmit documente în fals pentru a obține foloase în dauna firmei la care era angajată. Obiectul dosarului anchetatorilor constă în comiterea infracțiunilor de înșelăciune, delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018-2019, o femeie, în vârstă de 56 de ani, din Zalău, în calitate de angajată unui societăți comerciale cu sediul în județul Sălaj, ar fi întocmit documente în fals, pe care le-a folosit în vederea obținerii de consecințe juridice, care s-au și produs în dauna societății angajatoare, cauzând un prejudiciu ce urmează să fie stabilit pe parcursul cercetărilor”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, vineri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sălaj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat 4 percheziții domiciliare.

Perchezițiile au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale, din Zalău și Hereclean, și la domiciliile ori reședințele persoanei bănuite de comiterea faptelor și a unui bărbat, de 49 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri.

La activități au participat criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sălaj.

”Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se subliniază în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *