octombrie 1, 2022

Politia a constatat 25 de infractiuni si a dat peste 300 de amenzi in minivacanta de Ziua Nationala

În minivacanta din perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, in care ne-am bucurat de marea sarbatoare a Zilei Nationale, politistii salajeni spun ca au intervenit la 51 de evenimente, dintre care 41 sesizate prin 112.
În cele trei zile, au fost constatate 25 de infractiuni, dintre care noua furturi si distrugeri si sase la regimul sigurantei rutiere – conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fara permis si refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Au fost prinse în flagrant cinci persoane banuite de comiterea unor infractiuni.
Politistii au aplicat in cele trei zile si 327 de sanctiuni, în valoare de 97.790 lei. Din total, 37 au fost pentru încalcarea ordinii si linistii publice, iar 280 au fost aplicate la regimul circulatiei rutiere.
Totodata, politistii au retras patru certificate de înmatriculare si au retinut 24 de permise de conducere în vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 18 pentru conducere cu viteza excesiva.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.