noiembrie 26, 2022

Poliția caută 28 de infractori condamnați, pentru executarea pedepsei cu inchisoarea

Poliția din Sălaj urmărește la ora actuală 41 de persoane, dintre care 13 au fost date dispărute, iar pe numele altor 28 au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru diferite infracțiuni (patru pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, cinci pentru furt calificat, cinci pentru tâlhărie, iar restul pentru alte genuri de infracțiuni).

La începutul anului 2015 se aflau în urmărire 52 de persoane, 39 din acestea fiind date și în urmărire internațională. Pe parcursul anului 2015, I.P.J. Sălaj a solicitat darea în urmărire a încă 75 de persoane. Până la finele anului au fost descoperite 85 de persoane din cele date în urmărire. Din cele 85 de persoane, 47 au fost persoane dispărute, acestea fiind găsite și reîncredințate familiei sau internate în stop_coloana centrele de plasament. Celelalte 38 au fost prinse și încarcerate pentru diferite infracțiuni, dintre care una pentru omor, trei pentru tâlhărie, zece pentru furt calificat, cinci pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, iar restul pentru alte genuri de infracțiuni).
In cursul anului 2015, polițiștii au pus în executare 133 de mandate, 17 din acestea au fost mandate de arestare preventivă, 17 fiind sentințe penale, iar celelalte au fost mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *