octombrie 7, 2022

Poiana Blenchii: dosar penal pentru un bărbat care și-a bătut fratele

Luni dimineața, la sediul Postului de Poliție Poiana Blenchii a fost înregistrată plângerea unui bărbat din localitate care acuza că a fost bătut de fratele său. Actele de violență s-au produs pe fondul unor neînțelegeri între cei doi, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie.

”Poliţiştii Postului de Poliţie Poiana Blenchii au fost sesizaţi, prin plângere, luni, 6 septembrie 2021, la ora 9.30, de către un localnic, despre faptul că, pe fondul unor neînţelgeri cu fratele său, în vârstă de 66 de ani, l-a lovit cu pumnul în zona capului, apoi cu o bâtă peste mâini. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de violenţă în familie. De asemenea, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbatul de 66 de ani”, a transmis Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

IPJ Sălaj vă sfătuiește

      Pentru a preveni faptele de violenţă în familie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj vă recomandă câteva măsuri care să vă ajute în cazul în care sunteţi victimă a violenţei domestice:

  • Sunaţi imediat la 112 când sunteţi în pericol! Poliţiştii au posibilitatea să emită un ordin de protecţie provizoriu atunci când viaţa, integritatea fizică ori libertatea unei persoane este pusă în pericol printr-un act de violenţă domestică.
  • Când nu puteţi fugi din casă, încercaţi să vă închideţi într-o cameră şi să sunaţi la poliţie.
  • Nu vă adăpostiţi în bucătărie! Acolo sunt cuţite şi alte obiecte cu care agresorul vă poate răni!
  • În cazul în care sunteţi rănit/rănită, nu ezitaţi să mergeţi la spital pentru un consult medical. Leziunile interne se pot agrava dacă nu le trataţi!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.