Poarta Centrului Militar, distrusă de un sătmărean

Poarta Centrului Militar, distrusă de un sătmărean

Un bărbat de 51 de ani, din Satu Mare, a intrat cu mașina pe care o conducea în poarta Centrului Militar Județean. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău fiind sesizați prin 112.

Polițiștii Biroului Rutier s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat conducătorul autoturismului bănuit de comiterea faptei. L-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a ieșit negativ. Însă, în urma testării acestuia cu aparatul drug test, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise deoarece rezultatele drug test nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal.

Biroul de presă al IPJ Sălaj precizează că, în cauză, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, distrugere și violarea sediului profesional.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *