Peste 300 de persoane au fost prezente, în acest weekend, la Școala de vară a Organizației Seniorilor Național Liberali, condusă de președintele Victor Paul Dobre.

Cele două zile au fost marcate de discuții deschise despre sprijinul PNL pentru cei în vârstă, despre justiție, promovarea culturii, dezvoltarea infrastructurii, siguranța publică, dar și despre sănătate.

„În PNL, este esențială contribuția seniorilor pentru dezvoltarea de politici publice și pentru identificarea problemelor cu care se confruntă societatea. Grija PNL pentru seniori s-a concretizat, de fiecare dată, prin măsuri și politici dedicate. Astfel, între 2020 și 2023, sub guvernările liberale, pensiile au fost mărite de trei ori, cu o creștere totală de 41%: de la 1.265 de lei valoarea punctului de pensie la 1.785 de lei”, spun liderii PNL.

La Școala de vară, alături de seniorii liberali au fost prezenți și președintele partidului, Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, miniștrii liberali Cătălin Predoiu (Afaceri Interne), Alina Gorghiu (Justiție), Raluca Turcan (Cultură), Mircea Fechet (Mediu), Marcel Boloș (Finanțe), președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, deputatul și fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu, deputatul și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă și prefectul județului, Silviu Coșa.

„Mulțumim generației experienței pentru implicarea lor în construirea unui viitor mai bun pentru România!”, e mesajul transmis de reprezentanții Partidului Național Liberal.