septembrie 21, 2023

PNL: “Sub guvernările liberale, pensiile au fost mărite de trei ori”

0

Peste 300 de persoane au fost prezente, în acest weekend, la Școala de vară a Organizației Seniorilor Național Liberali, condusă de președintele Victor Paul Dobre.

Cele două zile au fost marcate de discuții deschise despre sprijinul PNL pentru cei în vârstă, despre justiție, promovarea culturii, dezvoltarea infrastructurii, siguranța publică, dar și despre sănătate.

“În PNL, este esențială contribuția seniorilor pentru dezvoltarea de politici publice și pentru identificarea problemelor cu care se confruntă societatea. Grija PNL pentru seniori s-a concretizat, de fiecare dată, prin măsuri și politici dedicate. Astfel, între 2020 și 2023, sub guvernările liberale, pensiile au fost mărite de trei ori, cu o creștere totală de 41%: de la 1.265 de lei valoarea punctului de pensie la 1.785 de lei”, spun liderii PNL.

La Școala de vară, alături de seniorii liberali au fost prezenți și președintele partidului, Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, miniștrii liberali Cătălin Predoiu (Afaceri Interne), Alina Gorghiu (Justiție), Raluca Turcan (Cultură), Mircea Fechet (Mediu), Marcel Boloș (Finanțe), președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, deputatul și fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu, deputatul și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă și prefectul județului, Silviu Coșa.

“Mulțumim generației experienței pentru implicarea lor în construirea unui viitor mai bun pentru România!”, e mesajul transmis de reprezentanții Partidului Național Liberal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut