noiembrie 27, 2022

PNL Sălaj este incantat de lista lui Cioloş

Co-preşedintele PNL Sălaj Lucian Bode a spus că liberalii trebuie să fie oneşti cu acest guvern cu care sălăjeanul Dacian Cioloş va merge în faţa Parlamentului. El consideră că e un guvern tehnocrat sută la sută, oameni cu calităţi mari.
“La prima vedere, lista ministrilor propusi de primul ministru desemnat confirmă statutul de guvern sută la sută tehnocrat. Sunt oameni foarte puţin cunoscuţi opiniei publice, cu câteva excepţii, dar cu mare expertiză în domeniile pe care urmeaza să le gestioneze, majoritatea cu contacte solide în instituţiile europene de la Bruxelles. Acestor oameni nu le lipsesc ani din CV, aşa cum din pacate stop_coloana am constatat la alţi ministrii politici. Mi-as dori ca şi programul de guvernare să arate la fel de bine ca CV-urile celor nominalizaţi azi de către domnul Dacian Cioloş. PNL trebuie să fie onest cu acest guvern, la fel cum cred că şi Guvernul Cioloş trebuie să fie onest cu PNL”, a spus liderul PNL Sălaj Lucian Bode.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *