PNL Sălaj a transferat un deputat din Prahova

PNL Sălaj a transferat  un deputat din Prahova

Deputatul Răzvan Prișcă, ales pe listele PNL Prahova, de către electoratul de dreapta din județul de la poalele Carpațiilor, a dat Prahova pentru Sălaj. Deputatul a anunțat vineri, 17 februarie, că își va deschide un cabinet parlamentar la Zalău pentru a sprijini organizația PNL Sălaj. De altfel, în Camera Deputaților, în plen, Răzvan Prișcă este coleg de fotoliu cu liderul PNL Sălaj, Lucian Bode.
”Sunt legat de Sălaj și, din acest motiv, dar și din multe altele, am decis să deschid un birou parlamentar în Zalău, un birou în care oamenii vor putea să mă găsească, atât pe mine, cât și pe Lucian Bode în toate problemele, inițiativele, dar și criticile pe care vor considera că pot ori trebuie să ni le adreseze. Vin aici foarte des și mereu cu drag, am legat prietenii, m-am atașat de oameni și de locuri și vreau să încerc să fiu – cu ajutorul PNL Sălaj – mai aproape de oameni, să le duc mai departe doleanțele în întâlnirile pe care le voi avea la București, în emisiunile televizate și în Parlament”, a motivat Răzvan Prișcă.
Trebuie să facem precizarea că de la Direcția Economică a Camerei Deputaților, fiecare deputat primește o sumă forfetară, de obicei, în jurul a 5.000 de lei net, pe care trebuie să o folosească în circumscripția electorală unde a fost ales. stop_coloana Prișcă a decis ca o parte din banii pe care îi primește pentru a ajuta oamenii care l-au votat în circumscripția electorală Prahova  să îi folosească pentru cei care au votat în circumscripția electorală Sălaj, la distanță de aproape 500 de kilometri.
În Prahova, unde Prișcă a fost ales deputat, PSD a dominat județul, obținând 43,4 la sută din voturi. PNL Prahova a obținut la alegerile parlamentare din 11 decembrie abia 22,2 la sută, un scor care arată că politica de dreapta nu este îmbrățișată de prahoveni nici măcar cât este în Sălaj, unde PNL a avut 27 la sută.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *