PNL Sălaj vrea să fie cea mai puternică și importantă forță politică de pe Valea Someșului

Organizația sălăjeană a Partidului Național Liberal își propune să își consolideze poziția pe Valea Someșului și să fie cea mai puternică și importantă forță politică din zonă.

Opt organizații liberale de pe Valea Someșului, întrunind primari, consilieri locali și județeni, candidați la funcția de primar sau consilier local, au avut, la finele săptămânii trecute, o întâlnire preelectorală cu președintele PNL Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, secretarul general Marcel Zaharia și coordonatorul zonal Viorel Mihiș.

În cuvântul său, președintele Dinu Iancu-Sălăjanu a subliniat rolul important pe care îl are colaborarea dintre administrația județeană și cea locală în dezvoltarea tuturor comunităților din Țara Silvaniei. Au fost prezentate principalele proiecte de investiții care s-au realizat în acest mandat, precum și planurile de viitor pentru această importantă zonă din județul Sălaj.

La întâlnirea din Gâlgău au participat peste o sută de delegați, fiind dezbătute calendarul alegerilor locale și organizarea evenimentelor politice din perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *