PNL Salaj spune ca Iohannis a procedat ca un adevarat om de stat responsabil

0
48

Presedintele PNL Salaj, Lucian Bode, ii ia apararea lui Iohannis si apreciaza ca presedintele a facut un gest "responsabil".

rn

"Presedintele Klaus Iohannis a decis sa fie un om responsabil si nu simpatic în fata electoratului, dovedind ca în situatii critice un om de stat se gândeste în primul rând la tara si apoi la propria-i imagine. PSD si ALDE au dovedit în acest an si jumatate ca patroneaza si sustin o guvernare toxica pentru România si parcursul ei democratic si ma întreb, retoric, bineînteles, ce s-ar întâmpla cu aceasta tara daca institutia prezidentiala ar ajunge pe mâna grupului infractional al PSD si ALDE?!", spune deputatul salajean PNL Lucian Bode. stop_coloana

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.