PNL Salaj: Intr-un puseu demagogic, Ciunt vrea sa “se spele pe maini” de situatia dezastruoasa de la echipa de volei

Prin raspunsul transmis vineri la pozitia PNL Salaj vis a vis de controversele legate de echipa de volei, Ciunt demonstreaza ca nu este decat o replica salajeana (la scara, ca sa pastram proportiile) a Vioricai Dancila sau a fostului sau presedinte, izolat la Rahova, Liviu Dragnea. Domnul Ciunt nu face referire la obiectiile PNL legate de echipa de volei, ci peroreaza demagogic referitor la guvernarea liberala. Domnule Ciunt, va amintim ca ati avut trei ani propriul Guvern pentru a va sustine proiectele. Un om cu simtul ridicolului si-ar da seama ca nu poate sa dea vina pe liberali pentru lipsa de viziune si incapacitatea dumneavostra si a echipei pe care o conduceti.
Din bun simt si tinand cont de perioada dificila pe care o traverseaza intreaga tara, consilierii PNL s-au abtinut in a va atrage atentia public pentru derapajele din ultima vreme. Dar va amintim, domnule Ciunt, ca masurile economice cu care v-ati mandrit fara pic de jena, apartin, in mare masura, Guvernului si nu municipalitatii. in imagini demne de CV-ul unui prim-secretar PCR de dinainte de 1989, v-ati afisat in costume de protectie cu personalul care spala strazile, desi forurile medicale nu considera astfel de actiuni absolut necesare in lupta impotriva noului coronavirus. Ati facut dezinfectie si in spatiile de joaca, stiut fiind ca este interzisa folosirea lor de copii in aceasta perioada. Iar toate astea din bani publici, domnule Ciunt, nu din propriul buzunar. si, dincolo de faptul ca v-ati facut poze in combizoane care ar fi putut fi folosite de cei care chiar aveau nevoie, masurile luate in propria institutie sunt cel putin indoielnice din punct de vedere al eficientiei. De abia in urma unor interpelari venite tot din partea opozitiei, ati inceput, timid, sa luati primele masuri, dar s-a dovedit a fi tardiv. si da, domnule Ciunt, tot dumneavostra ati dublat tarifele de parcare, in pofida opozitiei consilierilor PNL.
Revenind la echipa de volei, situatia este una dezatruoasa si tot ce s-a intamplat acolo, in ultimii ani, e „garantat Ionel Ciunt”. Conducerea e formata din colegi de partid sau membrii ai familiei acestora, iar banii au fost asigurati cu sprijinul dumneavoastra. De justa cheltuire a lor tot dumneavoastra si angajatii municipalitatii trebuiau sa se asigure. Nu incercati sa abateti atentia de la aceasta problema cu invective politicianiste. Explicati, daca puteti, cum s-a ajuns in aceasta situatie. stim ca aveti un soi de jena in a da explicatii, dar este obligatia dumneavoastra sa justificati transparent cheltuirea zecilor de miliarde – atat pentru consilierii locali, cat si pentru cetatenii Zalaului.
Membrii PNL Zalau au fost singurii care s-au opus suplimentarii, in plina criza COVID – 19, cu inca aproape 100.000 de euro a bugetului echipei de volei. Iar colegii nostri v-au avertizat in repetate randuri referitor la situatia neclara a finantarii. in continuare, vom utiliza toate caile admininistrative si legale pentru a clarifica lucrurile. Prin intermediul colegilor consilieri, prin interpelari publice si daca, va fi cazul, si cu ajutorul institutiilor abilitate ale statului. Nu exista bani publici, stimati socialisti. Exista doar banii cetatenilor (ca s-o parafrazam pe Margaret Tatcher)!

rn

Pozitia PNL Salaj – http://www.magazinsalajean.ro/sport/liberalii-salajeni-cer-explicatii-pentru-haosul-financiar-produs-de-psd-isti-la-clubul-volei-municipal-zalau
Raspunsul PSD si a primarului Ionel Ciunt – http://www.sportulsalajean.ro/articol-107919/psd-salaj-pnl-zero-idei-zero-fonduri-zero-proiecte-pentru-comunitate/
Sursa foto – www.graiulsalajului.ro
Departamentul Comunicare PNL Salaj

rn

Publicitate

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *