PNL Sălaj: Guvernul PNL sprijină proiectele pentru modernizarea comunităților sălăjene

Foto: Fb-PNL Sălaj

Primarii sălăjeni au aflat sâmbătă, 4 septembrie, de la secretarul general adjunct al Guvernului Mircea Abrudean ce înseamnă Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, modificările legislative care vizează ajustarea prețurilor în proiectele demarate de autoritățile locale, funcționarea Companiei Naționale de Investiții, transmite printr-un comunicat de presă Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Sălaj.

Evenimentului a fost găzduit de Virgil Țurcaș, subprefectul județului Sălaj, și Claudiu Bîrsan, vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj. “Le mulțumesc tuturor primarilor care au participat la acest dialog constructiv referitor la un program care vizează dezvoltarea tuturor comunităților, indiferent de culoarea politică a celor care conduc localitățile. La inițiativa primului ministru, Florin Cîțu, am considerat necesare aceste consultări cu edilii din întreaga țară, primarii având un rol major în implementarea acestui program. Guvernul înțelege prioritatea zero a României – dezvoltarea infrastructurii. Iar prin dezvoltarea infrastructurii vom ajunge și la creșterea calității vieții cetățenilor, precum și la dezvoltare economică”, a punctat oficialul guvernamental.

„Apreciez interesul colegilor din Cabinetul Cîțu față de proiectele importante pentru Sălaj și sălăjeni. Prezența oficialilor guvernamentali în județul nostru a devenit o constantă în ultima perioadă, iar primarii, principalii actori în procesul dezvoltării comunităților pe care le reprezintă, au avut un parteneriat corect și onest cu Guvernul Liberal. În timpul campaniilor electorale din anii precedenți ne-am asumat ca slogan Dezvoltăm Sălajul – Dezvoltăm România, iar ultimele luni am transformat acest slogan într-un proiect național. Subliniez din nou ideea că Guvernul României și-a asumat prin Programul de Guvernare modernizarea comunităților locale prin realizarea de investiții în infrastructura locală atât de necesare pentru reducerea decalajelor de dezvoltare între județe și pentru creșterea calității vieții oferite comunităților.Prin programul Anghel Saligny, vor fi finanțate proiecte vitale pentru comunitățile sălăjene – lucrări de infrastructură rutieră și tehnico-edilitară. Acesta este ABC-ul dezvoltării unei comunități–investiții în apă, canal, gaze și drumuri județene și comunale. Cei care se opun realizării acestor investiții refuză șansa la dezvoltare a unor comunități întregi care își doresc un trai decent.Nu trebuie să mai existe diferențe între condițiile de viață din mediul urban și rural. Guvernul Florin Cîțu demonstrează prin fapte concrete și proiecte credibile că a ales să fie de partea comunităților locale și a cetățenilor”, declară ministrul Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut