PNL Salaj a votat excluderea din partid a consilierului judetean Valeriu Crisan

PNL Salaj a votat excluderea din partid  a consilierului judetean Valeriu Crisan

Biroul Politic Judetean al PNL a decis la sfarsitul saptamanii trecute excluderea din partid a consilierului judetean Valeriu Crisan. Membrii BPJ au votat in unanimitate pentru excludere, dupa ce luni, 7 mai, Biroul Politic Local al PNL Zalau a transmis catre Biroului Politic Judetean al PNL propunerea de excludere din partid. 

rn

Asta pentru ca fostul fruntas PNL-ist Valeriu Crisan a tradat interesele politice liberale, acceptand sa lucreze in guvernul PSD condus de Viorica Dancila, sub comanda unui PSD-ist salajean..
Dupa ce presedintele executiv al PSD Zalau, Calin Fort, a fost numit pe 28 martie de prim-ministrul Dancila într-un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, acesta l-a luat cu el, ca "mana dreapta", pe consilierul judetean PNL Valeriu Crisan, pe care l-a numit sef de cabinet. Crisan a fost numit pe 24 aprilie si s-a dus la Bucuresti sa serveasca in guvernul PSD, sub bagheta lui Calin Fort.
Valeriu Crisan isi pierde automat functia de consilier judetean, urmand ca PNL Salaj sa numeasca un alt membru care sa reprezinte partidul in Consiliul Judetean Salaj in locul lui Crisan.
Valeriu Crisan a fost si vicepresedinte al Consiliului Judetean Salaj in perioada 2012 – 2016. Din calitatea de presedinte al PNL Zalau, Valeriu Crisan a fost numit si candidat la functia de primar al Zalaului la ultimele alegeri, din 2016, numai ca fostul edil Radu Capilnasiu s-a razgandit pe ultima suta si i-a luat locul cu numai doua luni inainte de alegeri.
Cu toate ca a fost exclus din PNL, Crisan spune ca nu va trece la PSD si ca activitatea sa profesionala, fie si in guvernul POSD-ALDE condus de Viorica Dancila, nu are nimic de-a face cu principiile sale politice.
Secretarul PNL Salaj, Marcel Zaharia, spunea vineri ca nu incearca nici un fel de regrete pentru pierderea lui Crisan. Cu att mai mult cu cat acesta facea parte din vechiul PNL, dinaintea fuziunii cu PDL. Iar in Salaj fostul PDL a inlocuit in intregime fosta conducere a PNL dinainte de fuziune.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *