septembrie 28, 2023

PNL: Parlamentarii liberali au votat astăzi legea pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

0

Parlamentarii PNL au votat astăzi legea pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, “ca o dovadă că ne respectăm angajamentele luate în fața cetățenilor prin programul de guvernare”, spun reprezentanții formațiunii politice.

“Poziția PNL a fost una consecventă pe acest subiect, ca atare am avut de-a lungul timpului mai multe demersuri pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Mesajul votului de azi, ca și cel al reformei pensiilor speciale pe care urmează să o votăm, este că vrem să așezăm societatea și instituțiile statului pe reguli unitare și pe valori comune care să fie respectate și urmate de toți, fără excepții. Un alt motiv important al acestei reforme este determinarea de a accesa toate fondurile din PNRR. România nu își poate permite să piardă aceste fonduri, iar angajamentul Coaliției de guvernare este să realizăm toate jaloanele și reformele, inclusiv cea a pensiilor speciale, astfel încât să absorbim toți banii pe care îi avem la dispoziție.

Prin acest vot, majoritatea parlamentară a arătat responsabilitate și faptul că interesul public este pe primul plan. Decizia de astăzi, pe care PNL a susținut-o cu fermitate, este cea corectă față de România și față de români”, spune președintele Partidului Național Liberal, Nicoale Ciucă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut