PNL-istul Valeriu Crisan s-a dus sef de cabinet al PSD-istului Calin Fort, proaspat numit secretar de stat in guvernul condus de Viorica Dancila

PNL-istul Valeriu Crisan s-a dus sef  de cabinet al PSD-istului Calin Fort, proaspat numit secretar de stat in guvernul condus de Viorica Dancila

Lovitura de teatru pe scena politica salajeana. Un "fruntas" al PNL Salaj a acceptat sa fie in subordinea unui "fruntas" al PSD Salaj, numit in urma cu o luna secretar de stat in guvernul Viorica Dancila. 

rn

Faptul e de natura sa alimenteze acuzatiile ca cele doua partide practica in Salaj un ecumenism politic de dragul interesului personal, doctrina fiind doar un instrument de fatada.
Concret, dupa ce presedintele executiv PSD Zalau, Calin Fort, a fost numit pe 28 martie de prim-ministrul Dancila într-un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, acesta l-a luat cu el, ca "mana dreapta", pe consilierul judetean PNL Valeriu Crisan, pe care l-a numit sef de cabinet. Crisan a fost numit pe 24 aprilie si s-a dus la Bucuresti sa serveasca in guvernul PSD, sub bagheta lui Calin Fort.

rn

Valeriu Crisan a avut functii importante,
in care a fost propulsat de PNL Salaj

rn

PNL-ist vechi, Valeriu Crisan a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Salaj in perioada 2012 – 2016, iar acum este consilier judetean PNL. Fost presedinte al PNL Zalau, Valeriu Crisan a fost numit si candidat la functia de primar al Zalaului la ultimele alegeri, din 2016, numai ca fostul edil Radu Capilnasiu s-a razgandit pe ultima suta si i-a luat locul cu numai doua luni inainte de alegeri.

rn

Va fi dat afara din PNL Salaj

rn

Presedintele PNL Salaj, Lucian Bode, ne-a transmis ca Biroul Politic Judetean al PNL va lua decizia excluderii lui Valeriu Crisan din partid.
"”n legatura cu decizia domnului Valeriu Crisan de a se alatura echipei Dancila, ma incearca sentimente contradictorii. Pe de o parte, dezamagire, pentru faptul ca un liberal face acest pas in afara partidului, iar pe de alta parte constat lipsa de resursa umana in randurile Partidului Social Democrat.
Am avut o discutie cu domnul Valeriu Crisan, in care i-am explicat ca din punctul meu de vedere face o mare greseala pentru viitorul sau politic. Sa te asociezi cu echipa guvernamentala condusa de Viorica Dancila, girata de Liviu Dragnea, echivaleaza cu o sinucidere politica. As descrie situatia printr-un citat biblic care spune ca nimeni nu poate sa slujeasca la doi domni, caci pe unul il va uri si pe celalalt il va iubi, sau de unul se va lipi si pe celalalt il va dispretui; nu puteti sa slujiti lui Dumnezeu si lui mamona.
Aceasta fiind situatia, cred ca decizia cea mai corecta este aceea ca drumurile noastre politice sa se desparta. Eu si colegii mei din PNL nu vom tolera astfel de comportamente si actiuni politice din partea unui membru care accepta o oferta din partea PSD. Biroul Politic Judetean al PNL Salaj v-a lua o decizie în ceea ce-l priveste pe Valer Crisan în prima sedinta", spune Lucian Bode.

rn

Valeriu Crisan spune ca a colaborat
foarte bine cu Calin Fort si in Zalau

rn

Valeriu Crisan ne-a declarat legat de faptul ca a plecat alaturi de Calin Fort in guvernul Dancila pentru ca a colaborat foarte bine cu liderul PSD si pe cand acesta era sef la Transurbis, firma Primariei Zalau de transport public de persoane.
"Este o decizie strict profesionala, avand la baza buna colaborare ca si colegi la Transurbis, activand in acelasi domeniu, Transporturile. Este o perceptie a colegilor de a ma da afara din partid si nu imi asum aceasta decizie a partidului. Daca ma da afara din PNL, nu ma inscriu in PSD. Nu sunt singurul consilier de alta coloratura politica in actuala structura guvernamentala. “n urma discutiei prealabile cu Lucian Bode, presedintele PNL Salaj, m-a asigurat de o foarte buna colaborare profesionala indiferent de decizia pe care urma sa o iau", spune Crisan.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *