PNL-iști importanți, alături de Cristian Lazăr la lansarea candidaturii pentru Primăria Șimleu

4
628

Tânărul avocat Cristian Mihai Lazăr, propunerea PNL la funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei, și-a lansat, oficial, vineri, 11 iunie, candidatura. Partidul a adus nume sonore la poalele Măgurii pentru a fi alături de candidat, pe lista celor veniți să îl susțină aflându-se premierul Florin Cîțu, europarlamentarul Rareș Bogdan (prim vicepreședinte PNL), Robert Sighiartău (secretar general al PNL), primarul Clujului, Emil Boc, și, desigur, liderii locali – ministrul MAI Lucian Bode și președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, dar și numeroși primari liberali.

Evenimentul a avut loc în parcul orașului, în prezența a sute de persoane. După ce cunoscuta interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău, șimleuancă și ea, a cântat imnul național, candidatul Cristian Mihai Lazăr a vorbit, relaxat, fără discursuri scrise pe foaie, despre ceea ce își dorește să facă pentru orașul în care s-a născut, a crescut și s-a format.

Potrivit acestuia, Șimleul are nevoie de progres, iar dezvoltarea trebuie să includă economia, educația, turismul și orice alt domeniu care ar putea ridica nivelul de trai și de confort al locuitorilor.

„Pentru a dezvolta un oraș, pentru a-l moderniza, ai nevoie de o serie de ingrediente. Și cred că totul trebuie să pornească de la economie. Pornesc cu viziunea că Primăria Șimleu va fi una deschisă, vom arăta o deschidere mediului de afaceri, investitorilor, și nu doar că vom fi deschiși în fața lor, vreau să fim parteneri, vreau să le ascultăm problemele și vreau să venim în întâmpinarea lor. Și avem cu ce să venim în întâmpinarea lor! Cu taxe mai mici și cu o debirocratizare! Avem o serie de instrumente pe care le putem aplica. Dincolo de acest lucru, este imperativ să dinamizăm procesul de absorbție a fonsurilor europene, și am încredere că vom reuși și vom avea proiecte frumoase la Șimleu Silvaniei. Dincolo de toate acestea, nu în ultimul rând, avem nevoie de Guvernul României în spatele nostru, sprijinul nostru. Și aici sunt sigur că vom găsi sprijin pentru ca cele mai strategice proiecte ale Șimleului să prindă viață. Îi mulțumesc domnului Cîțu pentru susținere și pentru prezență, și pentru că astăzi este alături de șimleuani!”, a declarat candidatul, în aplauzele celor prezenți.

Cristian Mihai Lazăr a vorbit și despre avantajele de a avea în oraș un primar liberal, în contextul în care acest partid se află la putere, atât la nivel național, cât și la nivel județean, referindu-se la sprijinul de care va beneficia, atât de la centru, unde avem un ministru, cât și de la județ.

„Să știți că nu va trebui să căutăm soluții miraculoase pentru orice. Lucrurile se întâmplă mult mai bine și în alte locuri, și avem exemple de bună practică nu departe de noi.(…) Am venit în fața voastră cu un program admnistrativ care este un document deschis, și nu o supun doar să sune bine. Este un document deschis penru că la finalizarea lui trebuie și aștept să conttribuie fiecare cetățean.(…) În Șimleu Silvaniei trebuie să creăm un pol de dezvoltare a orașului și sunt convins că domnul președinte al Consiliului Județean va fi un real sprijin în acest sens”, a afirmat Cristian Lazăr. (p)

4 COMENTARII

  1. Il vreti pe Pop Gheorghe Pop, Militianul, fostul senator care nu stie tabla inmultirii cu 8? A trecut vremea aceea, vrem tineri cu scoala, care stiu ce vor.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.