PNL are trecere la cancelarul german Angela Merkel

PNL are trecere la cancelarul  german Angela Merkel

Presedintele PNL Salaj, Lucian Bode, spune ca liberalii pot asigura punti la cel mai inalt nivel european, in timp ce PSD este izolat pe scena politica europeana

rn

Presedintele PNL, Ludovic Orban, efectueaza o vizita oficiala in Germania, avand programata pentru ieri, luni 14 mai, o intalnire cu cancelarul german Angela Merkel, presedintele Uniunii Crestin-Democrate (CDU).
Liderul liberal este insotit de o delegatie a partidului, din care fac parte secretarul general Robert Sighiartau, purtatorul de cuvant al PPE, Siegfried Muresan, vicepresedintii PNL Vlad Nistor si Cristian Busoi, dar si europarlamentarul PNL cu origini salajene Daniel Buda.
Delegatia PNL, pe langa alte intalniri cu inalti oficiali, va mai avea intrevederi cu reprezentanti ai mediului de afaceri german, reprezentanti ai guvernului federal pe probleme de energie si ai grupului parlamentar CDU/CSU din Budestag, dar si cu romanii din diaspora.
PNL a anuntat ca presedintele PNL va fi prezent luna viitoare si in Franta si Spania.
Deputatul salajean Lucian Bode, vicepresedinte al Partidului National Liberal, subliniaza importanta faptului ca liberalii au un dialog strans cu liderii europeni.
"Aceste evenimente reprezinta un demers constructiv în ceea ce priveste dialogul dintre partidele aceleiasi familii politice europene si rezultatul colaborarii foarte bune pe care PNL o are cu Uniunea Crestin-Democrata din Germania în cadrul Partidului Popular European. Recent, presedintele Orban a avut oportunitatea de a purta discutii si cu cei mai importanti decidenti ai grupului PPE.
PNL demonstreaza astfel ca are punti de dialog cu oficiali de cel mai înalt rang la nivel european, spre deosebire de PSD, care din punctul nostru de vedere este izolat pe scena politica europeana", spune deputatul salajean Lucian Bode.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *