decembrie 3, 2022

PMP Salaj se muta cu sediul langa DIICOT, in cladirea Transilvania

PMP Salaj se muta cu sediul in Cladirea Transilvania. Astazi, pe ordinea de zi a Consiliului Local se afla un proiect de hotarare privind inchirierea prin atribuire directa a unui spatiu situat in Municipiul Zalau Piata Iuliu Maniu, cladirea Transilvania corp A, in vederea desfasurarii activitatii Partidului Miscarea Populara. 

rn

Proiectul prevede atribuirea directa a unui spatiu in suprafata de 29,50 mp din cladirea Transilvania Corp A situat la etaj, camera 16, pe o perioada de cinci ani cu posibilitate de prelungire cu acordul partilor. Tariful de inchiriere este de 1,5 lei/mp/luna conform HCL 384 din noimebrie 2018. Chiriasul are obligatia sa suporte cheltuielile cu utilitatile necesare, apa, canal, curent electric, gaz.
Presedintele PMP Salaj, Adrian Popan, care este si consilier local a facut solicitarea catre Primaria Zalau la data de 13 iunie.

rn

In Cladirea Transilvania – monument istoric functioneaza Corp A:
– la parter: doua spatii de Primaria Zalau; doua spatii de Transurbis; 2 spatii ACoR Mun. Zalau; o camera Uniunea judeteana a pensionarilor; doua spatii arhiva Primaria Zalau; o camera spatiu inchiriat dispecerat Gold Taxi; trei spatii Biblioteca Judeteana.
– la etaj: camerele 8-15 (8 spatii) folosite de DIICOT Salaj; cam. 16 sediu PMP Salaj; cam. 17-18 sediu PNTCD Salaj; cam. 19-20 sediu ALDE Salaj.
Corpul B al Cladirii Transilvania este folosit de Biblioteca Judeteana, Primaria Zalau, Centrul Antidrog Salaj, Casa Municipala de Cultura si DAS Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *